Glass sliding doors

Vergroot uw buitenplezier met de terrasoverkappingen van Gumax®. Gumax® terrasoverkappingen zijn al jaren toonaangevend op het gebied van hoogwaardige aluminium overkappingen. Dankzij de ruime keuze aan stijlen, kleuren en daktypen maakt u zelf de ideale combinatie voor uw overkapping waarmee huis en tuin naadloos in elkaar overlopen. Gumax® terrasoverkappingen zijn beschikbaar in twee stijluitvoeringen en twee kleurvarianten: de traditionele stijl en de moderne stijl en de kleuren mat crème (9001) en mat antraciet (7016). Daarmee is er voor ieder huistype een passende overkapping; van moderne woningen tot klassieke of landelijke woonstijlen. Gumax® biedt daarnaast de keuze uit diverse daktypen; van een glazen dak voor maximaal lichtbehoud tot drie typen polycarbonaat voor een solide dakbedekking met beperktere licht- en warmtedoorlating. Door de talrijke combinatie-opties personaliseert u uw veranda geheel naar eigen smaak.

Making great outdoor
living experiences for everyone

Gumax®

Licht en ruimte

Dankzij de brede overspanning tussen de liggers van Gumax® terrasoverkappingen, geniet u van een vrij uitzicht en veel lichtinval. Gumax® terrasoverkappingen hebben een maximale vrije overspanning van 6,06m breed en een diepte van 3,0 meter bij een polycarbonaat dak. Voor een glazen dak geldt een breedte van maximaal 6,06 meter bij een diepte van 2,5 meter voor een overspanning zonder derde staander. Gumax® terrasoverkappingen zijn oneindig te koppelen, waardoor zowel kleinere als ruime terrassen verrijkt kunnen worden met een passende veranda.

Gumax®

Gumax® kwaliteit

Design en kwaliteit komen samen dankzij het hoogwaardige 6063-T6 aluminium waaruit iedere Gumax® terrasoverkapping is vervaardigd. De toepassing van kwalitatief hoogwaardig aluminium in combinatie met de strip van verenstaal in de goot, zorgt voor een optimale bestendigheid tegen extreme weersomstandigheden. Alle Gumax® systemen zijn tevens voorzien van CE-markering waarmee wordt voldaan aan de wettelijke en constructieve eisen.

Gumax®

Harmonieuze uitbreiding

Breid uw Gumax® terrasoverkapping ten alle tijden uit naar uw persoonlijke wensen. Geef uw veranda een upgrade tot een ware serre met Gumax® glazen schuifwanden en de Gumax® terrasverwarmer en creëer schaduwzones onder uw overkapping met Gumax® zonwering. Gumax® biedt u flexibiliteit en gemak met het behoud van dezelfde look & feel van alle uitbreidingsopties voor uw overkapping. Zo geniet u in stijl van uw tuin, ieder seizoen opnieuw.

Varanda installation video

Get in touch with us

Can we help you? Gumax® is happy to help you. Just fill in the form below.
Please be as clearly as possible so we can you a good advice. Fields with a " * " are required. 
contact form
Please input Contact Form Shortcode

Find sales outlet nearby

Can we help you? Gumax® is happy to help you. Just fill in the form below. Please be as clearly as possible so we can you a good advice. Fields with a " * " are required.